Melodikryss

 

 

Förena nytta med nöje!

klintenberg.net är via sina kryssare månadsgivare till Cancerfonden. Vill du vara med  och sponsra så sätt in en slant på Bankgiro 759-7651. Alla som skänker minst en hundring kommer med på sponsorlistan längre ned på sidan.

Välkommmen att kryssa med klintenberg.net

Här hjälps vi åt att lösa Melodikryssets gåtor i realtid. För er som är gamla i gamet är det från och med lördagen den 14/9 lite nya rutiner. Föranlett av att det hela nu vilar på en ny "plattform" (tror att IT-folket brukar säga så och det betyder att det som tidigare funkade har vi ändrat och med en jäkla massa arbete så kan det komma att funka lika bra igen). Den stora skillnaden är att vi nu har en lite mer avancerad kommentarsfunktion. För att kunna lägga kommentarer måste du registrera ett konto på Disqus men det ska bara ta några sekunder och sedan slipper du skriva verifieringskoden på varje inlägg utan du kan kommentera hej vilt!

Håll muspekaren över menyfliken "Melodikryss" övers på sidan och vips fälls en undermeny ut. Håll muspekaren över den och vips igen så fälls en ny undermeny ut. Där väljer du vilken veckas kryss du vill in på.

Tidigare kryss!

Hittar du som vanligt i arkivet

Klintenkrysset!

Lätta upp stämningen på festen eller släktmiddagen. Ladda hem klintenkrysset. Min egen och högst blygsamma tolkning av Melodikrysset. Inte så tjusigt kanske men vad tusan det är ju gratis! Klicka på kryssplanen till vänster för att komma till klintenkrysset!

Skicka in enligt instruktionerna. Jag utlovar inget pris men jag kommer att svara på alla lösningar så snart jag hinner.

Oordnings-regler

I många år har vi hållit på med kryssande här på klintenberg.net. Det har alltid funkat prima och jag är mäkta stolt över att driva vad som förmodligen är det vänligaste forumet på Internet. Inte ett enda inlägg under alla år har jag behövt ta bort! Nu är vi dock så många att jag har beslutat om ett antal oordningsregler som oomkullrunkeligen måste följas.

 

Di trenne regler lyda som följer:

1§. Att råka svara fel är absolut mänskligt!

 

2§. Att i detta forum leverera ovidkommande information som till exempel, ” Förra helgen såg jag Anders Eldeman” eller, ”denna låt spelade vi på vårt bröllop”, anses som synnerligen vidkommande!

3§. Att gissa i förväg är strängeligen tillåtet!

 

Alla och en var, oberoende av politisk åskådning, religiös övertygelse, etnicitet eller sexuell läggning är strängeligen välkommen att deltaga i detta forum. Här vill jag bli lite högtidlig och citera gamle kungen som så passligt skanderade:

”Melodikrysset framför allt!”

 

Eller varför inte passa på att slänga med en grej som Tjabo hittat på också:

 

”För Melodikrysset i tiden!”

Eller mitt egna stridsrop:

"Kryssa lugnt!"

Copyright © 2015 • Klintenberg • Landskrona