Januari 2009

 

 

En äkta nostalgitripp!

20090127 Vi har jobbat lite med en historisk utställning på jobbet. Undertecknad fick i uppdrag att inventera och eventuellt digitalisera en hög filmer. Rätt mycket av det fyra timmar långa filmmaterialet är helt underbart. Eller vad sägs om detta eleganta intro till 50-talsskräckisen "PROMILLEN"! Klicka på bilden.

 

 

Veckans kryss finns ute nu!

 

20090124 Vårt förslag till lösning på veckans kryss finns ute. Vi höll på att ramla i teskedsgummefällan och förväxlade inledningsvis Alf Pröysen med Ulf Peder Olrog. Vi är dock rätt säkra på att det var Alf som sjöng, kanske var det hans gode kamrat Olrog som hade översatt? Sedan är vi lite osäkra på det tisdbestämda ordet. Kan det vara April?

 

Terminator på uppdrag

20090124 Hittat en av få bilder på Terminator på hemligt uppdrag i fält. Visst ser hon pigg ut :-)

Din granne har inte en sådan här!

20090123 Man har varit på MC-mässa och tittat ut ett nytt vrålåk, visst ser det trevligt ut! Under parollen "Din granne har inte en sådan här!" marknadsförde Victory feta amerikanska glidare till svenska medelålders medelklassmän. Visst passar gubben som hand i handske på bågen! Nu gäller det bara att eska 135 långsjalar ur hushållskassan så är saken klar! Nåja en trevlig konferens var det i varje fall, med många glada STR-knuttar. 

 

Lösningen på veckans kryss.

 

20090117 Lösningen, eller i varje fall vad vi tror är rätt lösning på veckans kryss ligger nu under menyvalet "Melodikrysset".

 

Tilda åker till Amerikat!

Inte har väl amerikanarna gjort oss någe ont säger kanske en och annan och höjer en aning på ögonbrynet. Nej, förvisso icke men Tilda kommer ändå att tillsammans med kusinerna Gustav och Signe (och Jonas och Ulla förstås) att bege sig dit i februari för att hälsa på moster Malin och Morbror Crille. Det blir nog ett riktigt äventyr! Morbror Crille har också en hemsida, inte lika fin som vår men ändå värd ett besök, särskilt om man vill ha en film ihopknåpad. Det är han duktig på!

Första bildbevisen på den nya Klintenbergaren!

Far och son, lika som två bär. Eller för att citera farfar Ronny, "han är så lik sin far att det är synd om pojken" :-)

 

Nåväl trettondagen tillbringades med julavslutningskalas hos faster Helen och farbror Sven. Trevligt att träffa "klanen", det blir ju inte så ofta nu för tiden. Den nyfikna kan besöka galleriet och spana in lite bilder från evenemanget. Klicka här för att komma diret till bilderna.

Vårt förslag till lösning V.2

Gott nytt år!

Januari 2009

Välkommen till vår hemsida. Detta är vår personliga dokumentation av familjens göranden och havanden. Hemsidan är främst tänk som en kontaktlänk till släkt och vänner som till och från finns utspridda i Sverige och världen.

 

Melodikrysset

Har ni sett reklamen "gammal nog att prata pension"? Lite så känns det när man tvingas konstatera att en av veckans höjdpunkter är när Anders Elderman presenterar veckans kryss! Vi sitter klistrade framför radion och ofta fixar vi det utan allt för mycket fusk. Under menyvalet "Melodikrysset hittar du vårt förslag på lösningar. Vi hoppas i fortsättningen att kunna lägga ut lösningarna i realtid.

 

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Trogna läsare har inkommit med önskemål om nyhetsbrev då det sker något nytt på klintenberg.net. Därför kan man nu prenumerera på nyhetsbrevet. Klicka på "Kontakt" och fyll i formuläret, så är saken klar!

 

Välkommen till arkivet

Alla gamla artiklar finns nu samlade i arkivet. Klicka på "Arkiv" om du vill läsa dessa.

 

Med sedvanlig årskrönika önskar vi er alla ett gott nytt år!

 

Klicka här för att komma direkt till 2008:års krönika.

Copyright © 2015 • Klintenberg • Landskrona