Arkiv

 

 

Uppdaterad 20131117

Välkommen till arkivet!

Här är alla gamla artiklar som tidigare funnits på förstasidan samlade. Välj det år och den månad som du är intreserad av och klicka på motsvarande länk i kolumnen till höger.

 

Mycket nöje!

Allt blir inte som man tänkt!

Nedan finner du menyval som av olika anledningar är borttagna. Ambitionen har varit nog varit god men allt som oftast räcker inte en god ambition. Det krävs hårt arbete och talang också. Se detta som ett monument över de tappade sugar av vilka världen är full. Nåväl, det har tagit tid att knåpa ihop klabbet så jag vill inte radera och rätt som det är svänger trendens vindar och det kan bli aktuellt att damma av dessa forna så goda ideér. Tills dess ligger de här i arkivet och samlar damm.

 

Vill du ta del av början till min storsäljande LCHF-kokbok? Klicka i så fall här. De få recept jag lyckats ljuga ihop är faktiskt riktigt goda!

 

Ett annat storstilat projekt som aldrig roddes i hamn var min unika Landskronaguide. Ta del av en liten del av vårt rika turistutbud genom att klicka här.

 

Folkbåtsfliken är för visso inget misslyckat projekt men det känns väl inte så aktuellt längre när inte Mylene längre finns i familjen. Någon gång ska jag skriva en fin sida om den nya damen Karolina men tills dess kan du läsa om en gammal fin träbåt genom att klicka här.

Copyright © 2015 • Klintenberg • Landskrona