Galleri

 

 

http://sverkersbilder.klintenberg.net/#!album-48

Bildgalleri

Klicka på bilden för att komma till vårt publika fotoalbum.

Filmgalleri

Nedan finner du ett urval av våra egenproducerade filmer från diverse hörn av världen. Filmerna starar när du klickar på respektive bild.

Bildspel från Kinnekulle

En film som egentligen är ett enkelt litet bildspel från 2009-års mc-lärarträff på Kinnekulle ring. Inte utan att man längtar lite till våren när man ser bilderna.

Film från Kinnekulle

En film från 2009-års mc-lärarträff på Kinnekulle ring. Det är inte utan att till och med jag (som egentligen är ganska trött på mc-åkning) blir lite sugen och längtar till våren.

Söndagspromenad

En film i vilken Eva, Ellen, Totte och Sverker tar en avslappnad sensommarpromenad i det vackra Citadellområdet i Landskrona

Konferens på Island

En liten film om att konferera på Island. Vi får här följa fars öden och äventyr under en resa till Island. Vi får också lära oss en hel del om hur Islands varma källor egentligen fungerar!

Olivplockning i Italien 2008

En liten film om när våra hjältar var i Italiens sköna land för att där deltaga i bärgandet av 2008 års olivskörd. Vi får även följa med till Rom där Anita Ekberg avslöjas under paparzziliknande former.

Karibien 2005

En liten film från när Eva och Sverker var på Kryssning i Karribien. Många ställen har man blivit tvingad till i tjänsten men detta var kanske ett uppdrag av den mer angenäma karraktären

Kungliga slottet

En liten filmsnutt som vi har stulit från beridna högvaktens hemsida. Med lite "dj-ar" anamma så sitter snart Ellen i sadeln under dessa parader.

Sommarhälsning 2006

Denna film gjorde vi våren och försommaren 2006. Det var den första riktiga sommaren med s/y Grimmhild af Öresund, vår ståtliga folkbåt. Det råder fortfarande delade meningar om namnet, övriga familjemedlemmar tycker att det låter för pompöst för en liten segelbåt i trä. Jag tycker att det låter jättefint.

Egypten 2008

I mars månad 2008 åkte hela familjen till Egypten för att fira en del födelsedagar men framför allt firades att Eva stått ut med Sverker i 20 år! Det var alltså 20-årig bröllopsdag. Det blev en härlig semester i stekande hetta. Självklart dokumenterades det hela med den film.

XRT - STR Challange 2007

Sommaren 2007 utmanade ett av våra tryckerier oss på matchrace. Det blev en fantastisk slagduell på sundet, jag har förevigat det hela i denna lilla film.

Superkortfilm

En liten film där Pierre förklarar hur en vindmölla fungerar egentligen. Klicka på bilden.

Copyright © 2015 • Klintenberg • Landskrona