Om

 

 

Vad är detta för en knepig sida?

 

Är detta någon som vill kränga något? Är detta någon som vill pracka på dig sitt politiska eller religiösa budskap. Vad är den bakomliggande tanken med denna sida, klintenberg.net?

 

Ja, skam till sägandes tvingas jag erkänna att det inte finns så mycket egentlig tanke bakom detta projekt. Avsikten med hela klabbet är att jag ska ha roligt och kunna sprida min ogenomtänkta gallimatias till den som ids läsa, se och lyssna.

 

Vem är då jag? Jo, det ska jag avslöja. Sverker Klintenberg heter jag och är luttrad far till tre förtjusande och nu mera vuxna damer. Någon gång på medeltiden träffade jag min livskamrat Eva och vi har sedan dess hängt ihop som ler och långhalm. Det är något jag är oändligt tacksam över (även om det är ett bångstyrigt fruntimmer ibland). Till vardags driver jag med att leda en grupp om 10 personer som har till uppgift att förse landets förarutbildare med utbildningsmaterial. Eller leda och leda förresten, min titel är visserligen chef men jag tror inte att jag i första hand uppfattas som en sådan utan mer som en kollega. Det är i varje fall vad jag hoppas.

 

Nå, tillbaka till klintenberg.net. Vad är syftet, visionen, målet? Vad står varumärket för? Svaret är enkelt, ingenting kära läsare, absolut ingenting! Eller förresten lite mening finns det ju förstås. Sidans ”affärsidé” formuleras, ”Långsam eftertanke i en värld där snabbhet blivit religion”. Kort sagt, jag tar mig friheten att utnyttja dagens fantastiska och hypersnabba forum för att förkunna långsamhetens lov. Eller lov och lov förresten. Långsamhet är ju inget självändamål och det är inte heller snabbhet även om många tycks tro det. Faktum är att långsamhet oftast tar en snabbare till målet än snabbheten eftersom den senare inte alltid tar sig tid att ta ut bäringar för en korrekt riktning.

 

Nå så kommer vi då till det som klintenberg.net är mest känt för nämligen realtidslösning av Melodikrysset. Varje lördag möts hundratals kryssare här för att tillsammans lösa den stundom ganska kluriga frågeleken. Lördagar har mellan 5 och 15 tusen unika inloggningar vilket vittnar om att det inte bara är jag som tycker att det är svårt ibland.

 

Avslutningsvis käre besökare, när du nu ändå är här vill jag bjuda in dig till att botanisera bland mina alster och naturligtvis även kommentera dem. Läs något av mina kåserier eller spaningar om ditten och datten. Själv tycket jag att de är knivskarpa och lustifika även om andra säkert med rätta kan tycka att de är surmagade samtidsbetraktelser skrivna av en bitter bakåtsträvare. Läs och döm själv!

 

comments powered by Disqus

Uppdaterad 20140503

Copyright © 2015 • Klintenberg • Landskrona